Monday, March 9, 2009

Crizarea Americii


Cei care urmaresc actualitatea politica din SUA isi dau deja seama ca “schimbarea” promisa de Obama este o gluma proasta. La fel ca si predecesorul sau, noul presedinte are o singura solutie: o “injectie” de capital (de 800 de miliarde de dolari) pentru stimularea economiei si crearea de noi locuri de munca. La fel ca si cei 700 de miliarde acordati de administratia Bush, si acesti bani se vor evapora fara ca cineva sa stie unde sau sa simta o cat de mica imbunatatire. Ba dimpotriva, situatia economica se inrautateste in fiecare zi.

De ce lucrurile stau astfel? Sunt guvernantii incapabili? Care este cauza crizei? Ce ar fi de facut? Aflam de la congressmanul republican Dr. Ron Paul, cel mai important avocat al libertatilor cetatenesti reale din politica americana. Va prezentam mai jos doua inregistrari ale unor interviuri acordate de Dr. Paul unor televiziuni americane.

Cititi si articolele anterioare publicate de Altermedia despre neconventionalul politician american, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2008 si actual membru al Camerei Reprezentantilor din partea Districtului 14/Texas.
Ron Paul, un as in evitarea cenzurii mediatice
Chuck Norris: “Ron Paul a avut dreptate”

De altfel, Dr. Ron Paul a avertizat mult inainte de agravarea crizei economice ca “ceva important se petrece“.

No comments:

Post a Comment

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP