Thursday, March 26, 2009

BASECU &CO, LIARS, LIARS, PANTS ON FIRE!!

Raspunsul lui Antonescu la josnicul atentat de a-l discredita, dar care, THANK GOD, A ESUAT LAMENTABIL!:

"În vremea în care eu eram ministru al Sportului am promovat o hotărâre de Guvern care trecea terenul din patrimoniul ministerului, în patrimoniul Complexului sportiv Lia Manoliu, subordonat ministerului. Ce s-a întâmplat după pe mine nu mă mai pirveşte. Nu-l cunosc pe Puiu Popoviciu şi n-am avut nici un fel de relaţii cu domnia sa, nu cunosc activitatea domniei sale," a afirmat Crin Antonescu.

Întrebat care a fost scopul promovării celor două hotărâri de guvern, Crin Antonescu ne-a declarat:

“În perioada respectivă, bugetul de stat nu avea bani ca să pună pe picioare Ştrandul Tineretului şi alte baze din ţară. Prin urmare, am decis să descentralizăm aceste baze de agrement, pentru a oferi posibilitatea unor investitori să le reamenajeze. Cât am fost ministrul Sportului, pe terenul Ştrandului Tineretului şi pe alte terenuri de acest gen nu s-a pus problema să se construiască blocuri sau birouri. Ce s-a întâmplat după nu mai e treaba mea.”

ADEVARATII VINOVATI RESPONSABILI PENTRU RUINAREA STRANDULUI TINERETULUI:

BASECU ET CO, LIARS, LIARS, PANTS ON FIRE!!

Băsescu şi Videanu ajută şi ei Alţi doi politicieni de seamă care au contribuit la derularea proiectului Băneasa sunt Traian Băsescu şi Adriean Videanu, ambii în calitate de primari generali ai Capitalei. Astfel, primul a aprobat, iar al doilea a pus în practică realizarea căilor de acces şi aducerea utilităţilor în cartierul rezidenţial ridicat de Puiu Popoviciu pe terenul Agronomiei. Pentru acest scop, firma Băneasa Investment a donat către municipalitate 18 dintre cele 224 de hectare, exact suprafaţa pe care s-au realizat căile de acces.

1 comment:

  1. @Marius @Toti:

    SOLUTIA ASA-ZISA "LETALA BASESCU II" e doar un fasait de pisvas DIN LABORATOARELE secu'care aproape ca l-a aruncat in aer, dar care, de fapt, nu a reusit sa arunce in aer sau sa infiereze pe Romani impotriva dusmanului marinarului; nici macar nu are re nici un efect asupra nimanui din popor. Dupa minciunile fasaite lansate de Basecu & Co, Romanii acum il sustin si mai mare inversunare pe Crin Antonescu la presedintia Romaniei! Blogosfera forfoteste PRO-CRIN CHIAR SI PE SITE-URILE ziarelor Clicii Basecu &Co, (de ex.Cotidianul, EvZ, Revista22, etc)
    Ba din contra, le-a fasait chiar in fetele lor cu nasuri de Pinocchio!

    HAI SA-I BATEM CA PE TOBA PANA CAND LE SAR TOATE PETICILE MINCINOSILOR ORDINARI!

    ReplyDelete

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP