Friday, March 20, 2009

HAIDETI SA-L ADUCEM PE CRIN ANTONESCU, OMUL RENASCENTIST, LA CONDUCEREA PNL SI A TARII!


LET'S BRING CRIN ANTONESCU, THE RENNAISSANCE MAN, TO THE LEADERSHIP OF PNL AND ROMANIA!
____________

Doua cruci arse, dupa care vine o cruce incarcata de cela mai frumoase flori, dupa care apare Dl. Coposu. (Am mai visat si altceva, dar vi-l voi marturisi doar la timpul potrivit.) Acesta a fost visul meu din preajma Sf. Vasile in Ianuarie 1996... Ca la ceva timp sa urmeze guvernarea CDRista esuata, iar in 2008 esecul electoral al PNL datorat inconsecventelor politice cat si crasa nepasare fata de nevoile oamenilor nevoiasi (care au nevoie de masini, dar care nu-si permit masini noi)pentru promovarea propriului business auto de catre PM Tariceanu -- o greseala care seamana izbitor cu multele erori comise de PNL pe timpul cand Carol II-lea, Regele Dictator,le incredinta puterea in 1937 (Astfel de fapte aflate de la renumiti profesori de istorie de talie mondiala, care, nu numai ca criticau aspru crimele si faradelegile comuniste, dar in egala masura dezaprobau si actele de coruptie ale politicienilor Romani din Romania Interbelica, CU EXCEPTIA LUI IULIU MANIU, FATA DE CARE AU O STIMA DEOSEBITA PENTRU VERTICALITATEA SA MORALA DE CARE A DAT DOVADA IN ACELE TIMPURI AGITATE-- cand erau luate in deradere exemplul bun de comportament al lui Iuliu Maniu, precum si intelepciunea lui Mircea Eliade,care pe atunci avertiza de imminenta unor tragedii daca se continua cu faradelegile.

Sper ca CRUCEA FRUMOASA DE FLORI SA FIE PNL-ul de azi. Sper ca PNListii de azi sa fi invatat lectia tragica dupa care, toata natiunea a fost condamnata de Dumnezeu la 70 de ani de prigoana(fiind aruncata dintr-o dictatura de dreapta intr-una de stanga, HORIFICA PRIGOANA comunista si cripto-comunista post-decembrista); MORALITATEA ESTE MAI PRESUS DECAT ECONOMICUL; Cu moralitatea vin TOATE succesele, INCLUSIV CELE ECONOMICE! DAR FARA ETICA,MORALITATE,CREDINTA ROMANIA VA AVEA PARTE NUMAI DE TOT FELUL DE MIZERII. Sper ca acum PNL sa realizeze ca BANUL NU E TOTUL.Sa ia aminte la cuvantul lui Christos care, exemplificandu-ne cum sa iesim invingatori din incercarile de ispitire ale diavolului, ne indruma astfel:
"OMUL SA NU TRAIASCA NUMAI CU PAINE, CI CU FIECARE CUVANT CARE IESE DIN GURA LUI DUMNEZEU!" De carmuire inteleapta care sa restaureze justitie egala pentru toti cetatenii in fata legii; egalitate de sanse pentru ca toti romanii sa fie liberi sa se infrupte in mod egal de la masa prosperitatii. Asemenea deziderate fiind realizate numai de oameni intelepti, BOGATI IN IDEALURI SI IN DARURILE SPIRITUALE ALE INTELEPCIUNII PRIN CARE IDEILE DEMOCRATICE PRIND VIATA. Iar azi, un astfel de om nu este altul decat Crin Antonescu. IN PREZENT, CRIN ANTONESCU ESTE CEL MAI POTRIVIT CA SA VINA LA CARMA PNL-ului SI A ROMANIEI! Haideti sa-l aducem pe acest om, Crin Antonescu, --OMUL RENASCENTIST-- la conducerea PNL si a tarii. Numai asa putem spune ca intr-adevar natia Romana nu numai ca si-a incheiat socotelile cu trecutul sau intunecat, dar chiar a izbutit sa se debaraseze de el pentru totdeauna! NEVER TO MEET WITH IT AGAIN, EVER!!

No comments:

Post a Comment

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP